2019 a változások éve lesz a balatonfüredi Bisztokertben. Étlapunk megújult , de természetesen az Angus hamburgert, a Bisztró csirkemellet és egy-két finomságot megtartok, de hihetetlen sok munkával, különleges technológiákkal lenyűgöző és páratlan ételekkel gazdagodik kínálatom (pl.:ír báránycsülök).

Tavasszal megnyitom Balatonfüreden a Vino Terazza udvarán a kerékpárút mellett a halsütőmet, ahol a friss halakat saját receptúra és technológiával készítem nagy szeretettel a vendégeimnek. A kicsit retro, kicsit modern, mégis mindenki által szeretett halsütő Balatonfüreden végre nem a strandon kap helyet, ezért strandbelépő nélkül is ehetünk süllőt, harcsát, pontyot, keszeget, hekket. Akár rendelésre elkészítem, becsomagolom és mindenki kedvére eheti otthonában is.

A halak nem tenyésztettek, nem fagyasztottak, hanem frissen fogottak, horgászottak, a vendégek előtt készülnek, ezáltal a minőségük állandó és kifogástalan. Népszerűsíteni szeretném Magyarországon a halfogyasztást, hiszen az egyik legegészségesebb ételfajta. Balatonfüreden a szívkórház orvosai is azt javasolják, hogy legalább hetente egyszer vagy többször fogyasszunk jó minőségű, friss halat.

Szombatonként reggel 8 órától gasztropiac nyílik a Vino Terazza udvarán, ahol helyi termelők kínálgatják kézműves portékájukat. Gyertek, nézzétek meg a Germering utcában a Gasztropiacot, és ha megéheztetek, sütök nektek friss, ropogós halat!