Vino Terazza étterem Balatonfüred

NYITÁS: JÚNIUS 7.

A Vino Terazza balatonfüredi éttermemet 2017 nyarán nyitottam a balatonfüredi Germering utcában. Olaszos hangulatú étterem Balatonfüreden, szőlőlugasos terasszal, pincehelyiséggel. Az ingyenes parkolóba megérkezve diszkrét, mégis finom grillhúsok illatával találkozunk, hiszen a szabadban sütjük grillételeinket.

Érkezés után törzsvendégeink helyben csapolt proseccóval koccintanak, hiszen Balatonfüreden csak nálunk van csapolva, így tudjuk a minőségét, hőmérsékletét garantálni rendkívül kedvező áron. Olasz sonka, bivalymozzarella, carpaccio kiváló választás a nyári melegben, hideg proseccóval. Balatonfüredi éttermünk mediterrán ízeket kínál a Germering utcában a Kisfaludy strandtól pár száz méterre.

Étlapunk megújul mint minden tavasszal a természet, de természetesen az Angus hamburgert, a Bisztró csirkemellet és egy-két finomságot megtartunk. Hihetetlen sok munkával, különleges technológiákkal, lenyűgöző és páratlan ételekkel gazdagodik kínálatunk: pl.: ír báránycsülök….

Mottónk:
„Mi szeretünk mindent jól, jobban, a legjobban csinálni, de legfőképpen a Vendéget vendégül látni!”

A balatonfüredi éttermünk atmoszférája páratlan, mely párosul a kiváló ételek mellett a minőségi italokkal, kedves kiszolgálással és vendégszeretettel, hiszen törzsvendégeink száma folyamatosan nő, amire nagyon büszkék vagyunk és hálásak érte, hogy minket választanak.

A balatonfüredi éttermünk szezonális, mint nagyon sok más vendéglő ebben a régióban, de egész évben vállalunk kitelepüléseket cégeknél, magánházaknál, mint catering szolgáltatásokat vagy születésnapok, leánybúcsúk, legénybúcsúk, esküvők teljes körű megszervezését és kivitelezését balatonfüredi éttermünkben is.
Gyere, próbáld ki kitűnő konyhánkat és értékeld a munkákat véleményeddel!!!

Corner

Kapcsolat

Vino Terazza Bisztró
Balatonfüred, 8230
Germering utca 7
06 (30) 715 4379
info@vinoterazza.hu

Balatonfüred, 8230 Germering utca 7

Bisztró nyitvatartás:

17:00-22:00
Kedden zárva!
Asztalfoglalás:
06 (30) 715 4379

Halsütő nyitvatartás

12:00-20:00
Szombat: 09:00-21:00

© Vino Terazza Kft. | Impresszum